Overslaan en naar de inhoud gaan
Dé oplossing voor de bouw
Openingsuren

ma-vrij 08:00-17:00

Bel ons

+32 (0)56 617 541

Mail ons

info@sl-solution.be

Over ons


Met zijn 15.000 klanten is SL-Solution al bijna 25 jaar een belangrijke leverancier van diamantgereedschap voor de bouwsector. Het opleiding -en testcentrum in Vichte ligt aan de basis van de eigen productontwikkeling.

Diamantgereedschap vormt nog steeds de essentie van SL-Solution. Diamant, het hardste mineraal ter wereld, wordt met een aangepaste binding in een segment van een zaag of boor verwerkt via een stalen houder. Diamantzagen en boren gaan zonder moeite door alle bouwmaterialen, zelfs door stalen bewapening.

SL-Solution blijft de geknipte partner in uw zoektocht naar “de oplossing voor de bouw”. Zoekt u een betrouwbare begeleiding bij de aankoop en het gebruik van uw gereedschap, dan bent u bij SL-Solution aan het juiste adres.

SL-Solution biedt u advies

SL-Solution is niet alleen leverancier, maar ook adviseur. Ondervindt u problemen op de werf, dan komen wij langs met raad en daad.
Ter plaatse demonstreren we de voordelen van ons gereedschap. SL-Solution helpt u bij een doeltreffende en professionele benadering van uw werken en dat kan u zelf op de werf testen.

SL-Solution biedt u garantie op kwaliteit

Vakmanschap en kwaliteitsgereedschap gaan hand in hand. Onze zagen en boren zijn getest en zorgvuldig ontworpen voor alle soorten materiaal.
Uw werkomstandigheden verbeteren, want onze gereedschappen werken handiger en gaan langer mee.
Onze adviseurs helpen u aan het meest geschikte gereedschap voor uw toepassing.

SL-Solution is overtuigd van zijn kwaliteit. Mocht u toch om bepaalde redenen ontevreden zijn over onze producten, dan zoeken wij samen met u naar een oplossing. 

SL-Solution biedt u service

Klant is koning, en daarom is het bieden van een onberispelijke en snelle service voor ons een prioriteit. SL-Solution staat voor u klaar, ook ná verkoop.
Is uw gereedschap toe aan herstelling of onderhoud, dan wordt die kosteloos bij u afgehaald en terug geleverd. Onze gekwalificeerde techniekers staan in voor een degelijke behandeling van uw technisch probleem. Ook telefonisch is onze technische dienst steeds bereikbaar voor communicatie over uw product of herstelling. Samen met u worden problemen en vragen bekeken en opgelost.

Om eventueel tijdverlies te voorkomen, kan u van ons gratis een vervangtoestel gebruiken. Zo vermijdt u ook oplopende huurkosten tijdens de herstelling van uw gereedschap.