Service & Onderhoud

service.jpg
SL-Solution vindt kwaliteit zeer belangrijk. Niet alleen van het product, maar ook van service, de logistiek en van het verkoopproces. Wij hebben steeds tot doel een toegevoegde waarde te leveren in onze zakelijke relaties, net dat ietsje meer te doen voor onze klant of gebruiker.

SL-Solution verkoopt uitsluitend diamantgereedschappen voor de bouwsector en is bijgevolg specialist in werfervaring, gebruikstoepassingen en “problemsolving”.

SL-Solution test voortdurend al zijn gereedschappen (en deze van de concurrentie) in alle mogelijke materialen en omstandigheden.

Onze technische dienst staat steeds paraat met raad en daad. Dit voor een demonstratie, het opstarten of de reparatie van een machine. Als uw gereedschap aan onderhoud of reparatie toe is, wordt ze door onze eigen gekwalificeerde technische dienst onder handen genomen. Onze technische dienst zorgt steeds voor de beste economische oplossing van uw technisch probleem.

SL-Solution biedt service door het kosteloos aanreiken van een vervangmachine tijdens de herstellingsperiode. Het afhalen en het leveren van uw gereedschap is steeds inbegrepen in onze service. Op deze wijze wenst SL-Solution ongemakken en oplopende huurkosten voor vervangmachines te vermijden.

Onze technische dienst is steeds beschikbaar voor directe communicatie over uw product en/of herstelling. U kan duidelijk aangeven wat het probleem is en waar onze techniekers speciaal op moeten letten.Powered by jolux-webdesign